Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Grenada

Onroerend goed te koop in Grenada

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Grenata, moet u ons rapport over de vastgoedmarkt lezen. Grenada is een Caribisch land dat bestaat uit een hoofdeiland en meerdere kleinere eilanden rondom. Het centrale eiland Grenada heeft als bijnaam het Spice-eiland en ontleent zijn naam aan de staat, het presenteert een heuvelachtig gebied dat de thuisbasis is van nootmuskaatplantages. Hier is de hoofdstad St. George, waarvan de kleurrijke huizen, Georgische gebouwen en het Fort George uit het begin van de 18e eeuw de smalle haven Carenage overzien. In het zuiden ligt het Grand Anse-strand.

Grenada ligt ten noorden van Trinidad en Tobago en ten zuiden van Saint Vincent en de Grenadines.

De vastgoedmarkt in Grenada is in 2018 aanzienlijk gegroeid en deze positieve trend zal naar verwachting in 2019 voortduren.

Vorig jaar was een positief jaar voor Grenada: na bijna zeven jaar van krimp en stagnatie als gevolg van de wereldwijde economische instorting, zien we eindelijk stabilisatietrends en tekenen van groei in de vastgoedmarkt. Dit is dus een goed moment als u een onroerend goed wilt kopen in Grenada.

De recuperatie van de Grenada-markt is te danken aan de economische recuperaties van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, aangezien de meerderheid van de internationale kopers die geïnteresseerd zijn in onroerend goed te koop in Grenada afkomstig zijn uit deze 2 landen. Hoewel buitenlandse kopers slechts 7% van de transacties uitmaken, is hun aandeel in waarde aanzienlijk.

 

De opkomst van de markt werd ook begunstigd door het Citizenship by Investment (CBI) -programma, dat verschillende luxueuze ontwikkelingen mogelijk maakte om het benodigde kapitaal te verkrijgen door fractionele eigendom of de verkoop van aandelen in het bedrijf.

Dit programma heeft aanzienlijke tractie bereikt. Het CBI-programma moet verdere vastgoedontwikkelingen voeden.

Buitenlanders kunnen land kopen in Grenada. Buitenlanders moeten de belasting op het buitenaardse grondbezit betalen, gelijk aan 10% van de waarde van het onroerend goed, wat hen een vergunning geeft om buitenlandse grond te houden.

Over het algemeen liggen de rendementen rond 4,3% voor woningen in kustgebieden van Grenada, het centrum van de huurmarkt.

De huurprijzen op de eilanden zijn overwegend seizoensgebonden, maar dit cijfer is voor langetermijnhuurcontracten.

De onroerendgoedmarkt in Grenada blijft zich uitbreiden en ontwikkelen, waardoor een nieuw verkooprecord van onroerend goed te koop in Grenada wordt neergezet. Verschillende projecten die arriveren in 2018 zijn gepositioneerd om nieuwe niveaus van luxe-eigendommen te vestigen.

  •  
    Verhuizen naar Grenada. Expatriate en woont in Grenada

        Na de analyse van de belangrijkste toeristische en niet-toeristische bestemmingen, ideaal om zichzelf opnieuw te verdelen, identificeren we ongetwijfeld een werkelijk unieke en onherhaalbare realiteit. Ondergedompeld in de Caribische Zee, is de onbetwiste protagonist van onze mini-gids van ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 21636

Verkoop Villa, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

420,837.12EUR
Verkoop
Villa

929.03 m²
Recent gebouwd, volledig gemeubileerd, 2 verdiepingen tellend huis in prachtige Grenada, 4 slaapkamers (en-suite slaapkamer) 3 badkamers, 2 woonkamers...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB